Glöm inte att tävla.

Nu kan du vinna ett jättefint armband. Jag har ett likadant. Det enda du behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar och lämna ditt namn och din e-postadress. Jag drar en vinnare bland alla som har svarat. Vinnaren publiceras på min blogg (om du vill).

Senaste datum att svara är den 22 februari.

Kram från Filippa

20130218-173511.jpg

Dela gärna!

  En reaktion på “Glöm inte att tävla.

  1. Jag tycker det är väldigt roligt att se vad du har för dig där nere.Och vad fin du blev när du varit och flätat håret.

   Jag som skriver till dig är din pappas moster pilla

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  2 × nio =

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>